FANDOM


Line 6: Line 6:
   
 
:No, it loads the page looking like this when I try to access it. http://img.photobucket.com/albums/v236/Magnus2501/Screentrouble.jpg 13:29, August 4, 2010 (UTC)
 
:No, it loads the page looking like this when I try to access it. http://img.photobucket.com/albums/v236/Magnus2501/Screentrouble.jpg 13:29, August 4, 2010 (UTC)
  +
  +
Sorry, but i've never had that happen to me before. It looks like a totally different glitch. Have you tried clearing your cookies at all? I don't know if that would help or not. Maybe you could ask Bluer and see what he thinks? --[[User:Pinkgriffon|Pinkgriffon]] 13:48, August 4, 2010 (UTC)

Revision as of 13:48, August 4, 2010

Error?

Is the wiki being displayed really messed up for anyone else? Great Mara 13:04, August 4, 2010 (UTC)

It's working fine for me. Does it keep switching between template colours at all? I've had that happen a couple of times before, but i'm not sure what causes it. --Pinkgriffon 13:23, August 4, 2010 (UTC)

No, it loads the page looking like this when I try to access it. http://img.photobucket.com/albums/v236/Magnus2501/Screentrouble.jpg 13:29, August 4, 2010 (UTC)

Sorry, but i've never had that happen to me before. It looks like a totally different glitch. Have you tried clearing your cookies at all? I don't know if that would help or not. Maybe you could ask Bluer and see what he thinks? --Pinkgriffon 13:48, August 4, 2010 (UTC)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.